Bioslimming.

BIOSLIMMING, een behandeling die echt werkt!

Droom je weleens over een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite minder zichtbaar en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 

Als jouw antwoord “JA” is dan is de Bioslimming Active Wrap  jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

 

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste contouring behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam.

 

Bioslimming - Huid verstevigen en afslanken in één

 

 

 
 
 
Bioslimming: een behandeling die echt werkt! Het geheim van Bioslimming

Binnen no time een megazachte, glanzende, getonifieerde en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Huid verstevigen en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevorderlijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot na 6 behandelingen.

Pakking met verschillende gels, geen zwachtels nodig

Denk nu niet dat het een ouderwets inzwachtelen is, nee, Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (caffeīne, etherische oliën, algen extracten en thermische stoffen zowel warm als koud) zitten  stevig wordt ingemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en ‘afzien’.

Warm- en koud stimulatie

Met dat laatste bedoelen we dat de laatste stap van de pakking bestaat uit een gel die ijs- en ijskoud wordt op je huid, nadat hij eerst heerlijk was verwarmd, en jij, terwijl je fijn ligt, kan wegdoezelen. Die ijskoude pakking zorgt voor de ultieme stimulatie van je celstofwisseling. Gelukkig duurt die sensatie maar tien minuten, maar het effect werkt nog zeker 24 uur door. Vanzelfsprekend ga je erna ook niet douchen. Je laat de stoffen de volgende vier uur verder inwerken.

 

Resultaat na 5 sessies.

 

Wetenschappelijk bewijs

Bioslimming is de enige body wrap waarvan  wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerste behandeling! http://www.bioslimming.com/clinical_study.html

Bioslimming  heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulite of striae.

Bioslimming – de oplossing voor cellulite

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite:

 • het collageen
 • verminderen van vet (ophopingen)
 • verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warme component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! Bioslimming geeft de huid een gladder structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

 

 

 
Etherische oliën en plantenextracten

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

 • Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
 • Verbeteren van van de bloedcirculatie
 • Versnellen vet verbranding en huid verstevigen
 • Stimuleren van de lymfe
 • Ontgiften van de huid
 • Vochtafvoer

 

Resultaten van deze meneer na een kuur.

                                                                                                                                         Resultaten van deze dame na 3 behandelingen.

Wat doet de Bioslimming bodywrap voor jou?

 

 • Stimuleert de hydratatie van de vetcel waardoor hormonen beter vervoerd kunnen worden en in balans komen. 
 • Verstevigt de huid. 
 • Voert afvalstoffen af en ontgift het lijf. 
 • Maakt de huid elastischer en egaler.
 • Gaat cellulitis gericht tegen (47%). 
 • Verbetert de doorbloeding. 
 • Het verbetert de huidstructuur en de teint van de huid. 
 • Je verliest cm’s aan vet per behandeling.
 • Verminderd direct een overschot aan vocht.

Deze behandeling gaat uit van het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Dit maakt dat dit een zeer veilige behandeling is met een direct en langdurig resultaat. Er wordt gewerkt met natuurlijke werkstoffen op basis van etherische oliën. 

Het resultaat; 

 • Vermindering van cellulitis & centimeters aan vet. 
 • Versnelt gewichtsverlies. 
 • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag voor een blijvend resultaat. 
 • Elimineert afvalstoffen en werkt ontgiftend.  
 • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae. 
 • Voorkomt rode en blauwe spider neavies.
 • Vermindert gevoel van zware benen (etalagebenen). 
 • Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding.

Plan gauw je afspraak om deze zomer te stralen in je bikini of zomeroutfit.

Veel gestelde vragen.

 

Veel gestelde vragen

 

 

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een prijswinnende afslankende en anti-cellulite behandeling van Provence Cosmetics. Tevens is Bioslimming de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt!

Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. Bioslimming bestaat uit professionele salon behandelingen en behandelingen voor thuis: de Bioslimming Trio Homekit.

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in een salon?

De salon behandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.

In de tweede fase wordt de folie verwijdert en de Ultra Slim Effect gel ingemasseerd. Deze gel voelt koud aan en veroorzaakt vetverbranding en drainage.

Hoe werkt Bioslimming?

Bioslimming is een unieke formule die 4 verschillende crèmes /gels combineert. De ingrediënten van Bioslimming zijn planten en algen extracten, pure essentiële oliën, cafeïne en thermo agenten zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulite en vetafbraak.

Hoeveel centimeters kan ik verliezen?

Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 kg na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van het gewicht dat u wilt verliezen. U kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 weken. Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Homecare producten aangeraden.

Zal ik van top tot teen worden ingepakt?

Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt ingemasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de ingrediënten van de producten met zekerheid op de huid blijven en niet op kleding of handdoeken. Als gewenst kunnen de armen en/of kuiten ook behandeld worden.

Hoe werkt Bioslimming vergeleken met andere toonaangevende bodywraps op de markt?

Bioslimming is een unique en innovatief product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten. Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies, op treedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?

Nee, tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken. Er zijn in vergelijking tot andere body wraps geen zouten aanwezig in Bioslimming producten.

Hoe kan ik de resultaten behouden/onderhouden?

Hoewel de Bioslimming behandeling goede resultaten geeft, kunt u de resultaten verbeteren door de Bioslimming Homekit aan uw behandeling toe te voegen. Deze is ontworpen om de resultaten van de salon behandeling te verbeteren, te versnellen en te onderhouden. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst.

Ik heb geen overgewicht maar wil graag mijn lichaam verbeteren – is Bioslimming dan ook effectief?

Jazeker! Bioslimming is zeer effectief in het modelleren van het lichaam. De huid oogt niet alleen jonger: hij is ook steviger, gladder en vitaler.

Waar kan ik een Bioslimming behandeling krijgen?

Bioslimming is verkrijgbaar bij diverse salons in Nederland en België. Klik op de Salon locator voor een salon bij u in de buurt.

Ik ben zwanger. Kan ik een Bioslimming behandeling ondergaan?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming niet geschikt als je zwanger bent. Echter is dit een uitstekende behandeling om je weer terug in vorm te krijgen na de bevalling.

Zijn Bioslimming behandelingen mogelijk nadat ik bevallen ben of borstvoeding geef?

Ja, het is de perfecte behandeling om u weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen na zes weken na de bevalling.

Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen.

Let op: Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid raden wij een test aan voor de behandeling. Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is of waarbij je allergisch bent voor de actieve bestandsdelen.

 

Uitleg over de behandeling van mijn lieve collega.