New!!! Airbrush Henna Brows.

De Airbrush Henna Brows is een nieuw pareltje bij beautysalon New Feeling. Doordat het met een speciale techniek wordt uitgevoerd, zal de henna langer blijven zitten op de huid maar ook op de wenkbrauwhaartjes. Echt een geweldige behandeling die ik helemaal eigen heb gemaakt. U hoeft niet bang te zijn voor een te donker resultaat want ik kijk altijd naar de huidskleur, kleur van het hoofdhaar zodat deze perfect zullen matchen met elkaar. Ook voor een allergische reactie hoeft u niet bang te zijn, want ik heb de ppd bestandelen eruit laten filteren die dit namelijk veroozaken, dus een 24 patch test is ook niet nodig. Ook zijn er verschillende basis kleuren en ook zijn er kleuren aanwezig die ik kan personaliseren. 

Hoe werkt de behandeling.

Als eerste vraag ik altijd wat de wensen van de klant zijn en aan de hand daarvan geef ik advies.

Vervolgens gaan we starten met de behandeling en zullen de wenkbrauwhaartjes worden gewassen met een speciale shampoo, daarna wordt de huid gescrubt om deze te ontdoen van dode huicellen zodat de henna zich perfect kan hechten. 

Nu wordt er een speciale primermasker aangebracht, zodat de huid goed ontvet wordt en deze zal een paar minuten intrekken.

Vanaf dit moment ga ik de kleur samenstellen en mixen.

Met een speciale kwast wordt de henna nu aangebracht, en dit zal met veel precisie worden uitgevoerd voor een mooi en strak resultaat. Nu wordt de airbrushmachine ingezet, hierin zit een speciale hennavloeistof waardoor de kleur zich beter zal laten opnemen door de huid en deze langer aanwezig blijft op zowel de huid als in de wenkbrauwhaartjes.

Nadat de Henna is aangebracht, zal deze nog een aantal keer worden nagelopen zodat deze perfect zit en er geen ongelijke wenkbrauwen ontstaan.

Nu zal de Henna een aantal minuten gaan intrekken en vervolgens worden verwijderd. En gaan we starten met de wenkbrauwstyling en shaping voor een mooie strakke vorm, en kunt u genieten van uw prachtige volle wenkbrauwen.

De Airbrush Henna Brows is te verkrijgen in:

  • Airbrush Henna Xtreme Brows. Standaard gepigmenteerd basis dekking.
  • Airbrush Glamour Brows. Medium gepigmenteerd gemiddelde dekking.
  • Airbrush Perfect Brows. Sterk gepigmenteerd sterkste dekking.