Behandeling Brow Lifting/ Browlamination.

 

De nieuwste trend op het gebied van wenkbrauw styling, nu ook in Leiden: De brow lift! Brow lift, ook wel Brow lamination genoemd, is dè manier om wenkbrauwen permanent te stylen, door de wenkbrauwhaartjes in de juiste richting ‘vast te leggen’ en is dus zeer geschikt voor stugge en eigenwijze wenkbrauwen!  Lees de informatie goed door, en geniet met browliften tot 3 maanden van je brows in perfecte vorm!

 

 

 

 

 

WAT IS EEN BROW LIFT.

Een brow lift is vergelijkbaar met een lash lift behandeling voor je wimpers. De wenkbrauwen worden bij New Feeling geshaped en in vorm gebracht, we brengen eigenwijze haartjes in dezelfde richting met een speciale brow-bounder (vergelijk dit met een zachte maar krachtige lijmsoort) en dit geeft een vol en gekamd effect.

 

DE BEHANDELING.

Je kan ervoor kiezen bij New Feeling  om de brow lift te combineren met verven (wenkbrauwverf) of Henna Brows. Een kleur aanbrengen na het uitvoeren geeft een mooie finishing touch en maakt de brow lift helemaal af!

Na het bepalen van de perfecte vorm worden de wenkbrauwen gereinigd en ontvet. Hierna gekamd en worden de brow haartjes in de juiste richting gefixeerd met een speciale bounder. Zo blijven de in de perfecte richting staan de gehele behandeling.

Hierna volgen een perming lotion en een setting lotion die beiden 4 minuten moeten inwerken. Na het verwijderen van de lotions kan er gekozen worden voor verven. De complete behandeling zal ongeveer 45 min in beslag nemen. Deze mooie behandeling is ook zeer geschikt voor mannen.