Behandeling Lashlifting.

Wimperlifting met Hollywood Eyelashes en Lash volume.

Wil je mooie gekrulde wimpers, maar niet elke dag in de weer zijn met mascara? Dan is wimperlifting iets voor jou! Met de Lash Volume Lifting-techniek worden de natuurlijke wimpers verlengd, zodat je een ­sprekende blik krijgt. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Wimperlifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder het gebruik van wimperextensions of mascara. Lash Volume Lifting (LVL) is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanentbehandeling, waarbij rollers of tangen worden gebruikt. Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconenpads, waarmee de wimpers vanaf de wortel worden gelift en waarbij de vorm minimaal 6-9 weken behouden blijft.
Wimperlifting door middel van siliconenpads is niet schadelijk voor jouw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Lash Volume Lifting is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers.

Verschil met wimperpermanent.
Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Volume Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Volume Lift de wimpers lift. De wimpers gaan dan meer omhoog staan. Er wordt geen gebruik gemaakt van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent.
Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt, waardoor er snel broze wimpers ontstaan. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt. Wimperlifting geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Volume Lift mag eens in de 6 weken toegepast worden.

Voordelen wimperlifting.
– Het resultaat blijft 3 à 5 maanden zichtbaar.
– Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
– Je ogen lijken groter.
– Het geeft een natuurlijke uitstraling.
– Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, ­zwemmen en slapen.
– Je wimpers hebben nauwelijks nog verzorging nodig.