Behandeling Hybrid brows.

Hybrid Brows is de nieuwste, langhoudende verf op de markt! Hoewel het concept hetzelfde is als wenkbrauwverf en henna, is het is toch anders. Hybrid brows geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen. Doordat de hybridverf ammonia vrij, droogt de haren niet uit en kan dus in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden. Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Ombre Powder Brows.

 

Voordelen van Hybrid Brows

  • Hoog gepigmenteerd voor expressief en rijk resultaat
  • Kleurt de haartjes én de huid
  • Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid en tot 7 weken op de haren
  • Geschikt als je oneven / gaten in de wenkbrauw hebt

 

Werkwijze

Aan de hand van je eigen natuurlijke wenkbrauwen wordt er eerst besproken wat de wensen en verwachtingen zijn en wat bij je gezicht past. De wenkbrauwen en huid worden eerst voorbereid en ontvet voor een schone, egale, gladde huid. Vervolgens worden de wenkbrauwen voor een grote deel door middel van een milde hars in model geharst en daarna loop het na met een pincet. Daarna worden de wenkbrauw haren en huid met de hybridverf gekleurd en dit breng ik in een ombre effect aan. Tot slot worden de wenkbrauwen afgewerkt met concealer en in model gebracht met een brow gel.

 

Tip: Voor een mooi resultaat adviseren wij om niet meer te zelf te epileren en te trimmen zodat wij het beste uit jouw eigen wenkbrauw kunnen halen.