Behandeling Henna Xtreme Brows.

Wat zijn Henna Brows?

 

 

Henna Xtreme Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. ... Maar het kan 7 tot 14 dagen op de huid blijven en 8 tot 10 weken op de wenkbrauwhaartjes.

 

Waarom Henna Brows?

Het grote voordeel van henna is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid verft. Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller. Sommigen beweren zelfs dat hun haartjes er daardoor langer uitzien. Je hebt gedurende 8 tot 10 weken geen wenkbrauwmake-up nodig, zoals een wenkbrauwpotlood of -poeder. Het tatoeage effect blijft gemiddeld 7 tot 14 dagen op de huid afhankelijk hoe snel de celvernieuwing van de huid is. 

Bij schoonheidssalon New Feeling wordt er gewerkt met verschillende natuurlijke kleuren maar ook is het mogelijk om de kleur naar uw wens te maken, en wordt u ten alle tijden geadviseerd wat beste bij u past.

Tip: Voor een mooi resultaat adviseren wij om niet meer te zelf te epileren en te trimmen zodat wij het beste uit jouw eigen wenkbrauw kunnen halen.