Behandeling definitief ontharen ipl, shr, laser.

Bij Beautysalon New Feeling heeft u een ruime keuze aan behandelingen.  Hieronder staat een overzicht met uitleg over de behandelingen.

 

 

 

Definitief ontharen met langdurig resultaat wilt u toch ook?”

 

Wat is definitief ontharen?

 

Definitief ontharen of permanent ontharen is bedoeld voor het verwijderen van overbeharing en ongewenste haargroei met een langdurig en uiteindelijk definitief resultaat.  In principe is het woord definitief of permanent niet helemaal juist, maar wordt deze term veel gebruikt voor laser ontharen of IPL ontharen. De haarzakjes die door deze technieken worden behandeld komen nooit meer terug. Onder invloed van bepaalde hormonen, veel testosteron en haarzakjes die niet optimaal zijn bereikt, kunnen er echter wel weer nieuwe haartjes groeien. Vaak is een ‘onderhoudsbehandeling’ dan voldoende om toch een langdurig resultaat te bereiken.

Ontharingsmiddelen van korte duur.

Veel vrouwen en mannen scheren zich nog dagelijks of zijn onder de douche druk in de weer met ontharingsmiddelen om maar van de ongewenste haargroei onder de oksels, op de benen, het gezicht of bikinilijn af te komen. Voor u denk ik heel herkenbaar. Omdat dit allemaal erg omslachtig is en veel tijd kost, zijn er in de loop van de jaren diverse ontharingsmethoden bij gekomen.  Echter zijn er veel methodes met een kortdurend resultaat. Bij Beautysalon kunt u terecht voor een passend advies op maat.

 

 

Definitief ontharen met de nieuwste technologie.

Naast elektrisch ontharen en laser ontharen, onderscheidt Schoonheidssalon New Feeling zich duidelijk van andere ontharingsklinieken of schoonheidsinstituten, omdat er alleen IPL Shr Laser ontharen aangeboden wordt. Daarom wordt er gewerkt met de nieuwste technologie en professionele medisch goedgekeurde apparatuur met CE keurmerk zodat er met enkele behandelingen al direct zichtbaar en voelbaar resultaat is, en de klant veilig kan worden behandeld. Bij schoonheidssalon New Feeling kunt u terecht voor alle lichaamszones, echter wordt er niet behandeld bij de ogen omdat de huid hier te dun is.

 

Mocht je willen beginnen met de behandeling ipl, shr en laser,voor zowel donkere als lichte haartjes en is ook nog eens veilig voor iedere huidtype. Sinds een half jaar is het ook mogelijk voor de donshaartjes. Tijdens het eerste gesprek wordt er altijd een medisch anamnese besproken ivm je veiligheid hier wordt ook voor getekend. 2 dagen voor de behandeling start moet je even stoppen met scheren zodat ik een stoppeltje heb zodat de geleiding van de energie/warmte die door het stoppeltje naar het haarzakje en haarpapil getransporteerd wordt. Wat je merkt na 1 behandeling is dat het langer duurt voordat het haartje weer terug groeit, dus je mesje kan je al iets langer laten liggen. Tijdens de eerste en derde behandeling kunnen er ook al kale plekjes ontstaan. De behandeling duurt ongeveer een kwartier en na 5 weken kom je terug. De zones mogen na 24 uur weer worden geschoren indien dit nodig is en zo loop je er altijd netjes en verzorgd bij.

Wat niet toegestaan is tijdens de behandel periode is zwangerschap, het gebruik van de zon of zonnebank 2 weken voor en 2 weken na de behandeling echt niet doen, mocht je toch een lekker kleurtje willen kan je kiezen voor spraytan hiervoor geldt een speciaal tarief voor mijn ipl shr en laser klanten, bij bepaalde medicaties dan moeten we tijdelijk even stoppen , harsen en waxen en wat ook niet aanbevolen wordt is vlak na de behandeling te gaan zwemmen of een sauna bezoek te boeken.

Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig dit is per persoon verschillend, het kan zowel hoger als lager zijn en dit heeft te maken met de hormoonhuishouding. Met 6 behandelingen gaan de flitsen verminderen omdat er daar geen haargroei meer optreedt ,dus wordt de behandeling uiteindelijk ook weer goedkoper

Voorbeeld indicatie €1,60 per lichtpulse per behandeling:

Oksels 16x €1,60=€25,60.

Bikinilijn 25x€1,60=€40,00.

Kin 10x€1,60=€16,00.

Bovenlip 7x €1,60=€11,20.

Prijs is per persoon variërend omdat niet iedereen dezelfde haargroei heeft. De een heeft namelijk minder en de ander meer.