Alles voor een gezonde stralende huid.  

Zelfbruiners. Rose and Caramel Intensity.

Zelfbruiners. Rose and Caramel Velvety. 

Zelfbruiners. Rose and Caramel Unity. 

Zelfbruiners extra.

Zelfbruiners. Rose and Caramel Unity.

Verzorgingsproducten voor uw prachtige tan.

Om lang te kunnen genieten van je tan is voor- en nazorg belangrijk. Tot 24 uur voor de tanning scrubben en na de tanning een PH-neutrale body wash gebruiken tijdens het douchen. Laat je huid niet uitdrogen, want dan raak je eerder je tan kwijt, maar gebruik een olievrije body lotion. Nog beter is een extender, dat is een body lotion met een vleugje DHA.

Cleansers.

Het gebruik van een cleanser is een belangrijk onderdeel van je huidverzorging. Op de huid verzamelen zich talg, dode huidcellen en vuil. Als je je huid niet goed reinigt, kan dat tot problemen leiden zoals pigmentvlekken, verstopte poriën en een grove huidstructuur. Een cleanser die goed op je huidtype is afgestemd reinigt de huid goed zonder de vochtbarrière te verstoren. Helaas zijn veel cleansers te agressief waardoor ze de huideigen pH verstoren of uitdrogen. Goede cosmeceutical cleansers hebben de juiste balans tussen werkzame ingrediënten en milde componenten die de huid reinigen zonder problemen te veroorzaken. Als de huid goed schoon is kunnen ingrediënten in serums en moisturizers beter in de huid indringen, om optimaal hun werk te kunnen doen.

Een cleanser gebruik je over het algemeen zowel in de ochtend als in de avond. Mensen met een droge of gevoelige huid kunnen ook alleen ‘s avonds een cleanser gebruiken.

Even weg uit de stress en even tijd voor een heerlijk ontspannen moment. Dan is dit masker waar je naar op zoek bent. Want zodra de kwast je huid aanraakt met het Angel´s Secret Mask voel je het masker werken, en dan gaat het echte werk beginnen je huid krijgt een diepte reiniging het werkt huid herstellend , zuiverend verzorgend en liftend.

 

En dit alles in 1 behandeling en is inzetbaar voor gezicht, lichaam maar ook hoofdhuid:

 • Puistjes.
 • Acne.
 • Onrustige huid van het mondmasker.
 • Psoriasis.
 • Eczeem.
 • Blauwe plekken.
 • Striae.
 • Cellulitis.
 • Irritatie van de huid na het scheren.
 • Fijne lijntjes(rimpels).
 • Grauw uitziende huid.
 • Doffe huid.
 • Vermoeide huid.
 • Grove poriën.
 • Pigmentatie verkleuring.
 • Droge en schilferige huid.
 • Vette huid.

En voor nog veel meer inzetbaar. Heb je geen bovenstaand, maar ben je op zoek naar goede gezichtsverzorging kan ik je deze zeker aanraden.

 

Geef jezelf even een heerlijk zen moment en verwen je huid haar of lichaam. Want dit 3 in 1 masker gaat jou verbaasd doen staan en dat al na 1 behandeling. Vrij van gluten parabenen en sulfaten geen weekmakers.

Exfoliants.

Exfoliatie is het verwijderen van de dode huidcellen op het buitenste oppervlak van de huid. Afschilfering is onderdeel van veel gezichtsbehandelingen, zoals microdermabrasie, enzym-maskers of peelings. BiON heeft verschillende exfoliants, zowel voor huidprofessionals als voor thuisgebruik, om bepaalde vormen van afschilfering te bewerkstelligen. Er zijn producten tegen veroudering, pigmentproblemen, acné of een grove huidstructuur. Het resultaat is een gladdere huid, minder fijne lijntjes en minder talgophopingen bij een huid die last heeft van verstoppingen.

Serums

Serums spelen een cruciale rol bij huidverbetering. Ze zijn belangrijk om de huid te herstellen, beschermen en voeden. Serums bevatten in water oplosbare ingrediënten die vaak hyaluronzuur als basis gebruiken. In deze vorm zijn de ingrediënten werkzaam, blijven ze biologisch actief en kunnen ze de huid makkelijk binnendringen om daar hun werk te doen. Belangrijke factoren zijn de kwaliteit van de ingrediënten, hun concentratie en de samenstelling. Dit bepaalt uiteindelijk ook de prijs. Serums die je bij de drogist kunt kopen bevatten nauwelijks voldoende hoeveelheden ingrediënten om werkzaam te kunnen zijn, en bevatten niet de juiste basis waarin de ingrediënten kunnen overleven. Deze serums zijn niet schadelijk voor de huid, maar werken niet huidverbeterend, in tegenstelling tot serums met hoge concentraties biologisch actieve (en dus werkzame) ingrediënten.

Serums van Bion Skincare bevatten hoge concentraties van actieve ingrediënten. Verschillende serums hebben verschillende functies, bekijk hieronder ons assortiment.

Moisturizers.

Van de droge tot de vette huid, ieder huidtype heeft baat bij een moisturizer. Maar waarom eigenlijk? Dat zit zo: Cosmeceuticals bevatten een hoge concentratie actieve ingrediënten. Dit is nodig, want een product moet een bepaald gewenst effect hebben. Zo stimuleren bepaalde peptiden fibroblasten om collageen aan te maken. Of de afschilfering van dode huidcellen wordt gestimuleerd. Juist door die werkzaamheid kunnen sommige producten als bijwerking hebben dat ze tot uitdroging leiden. Daarnaast heeft iedere huid te maken met invloeden van buitenaf. Dus zelfs bij een vette huid is het dagelijks gebruik van een moisturizer essentieel. Bion Skincare heeft een aantal zeer goed samengestelde moisturizers voor verschillende huidtypen en huidproblemen.

Kits.

Onze kits bestaan uit een geschikte combinatie van producten voor een specifieke huidbehoefte of -probleem. Zo heb je een selectie van de belangrijkste producten, maar dan in kleinere hoeveelheden. Handig om producten uit te proberen, praktisch om mee te nemen op vakantie of om cadeau te geven.

Body.

Voor dagelijks gebruik voor alle huidtypen heeft BiON een aantal lichaamsproducten. De Naturally Clean Body Wash is een fantastische cleanser voor sportliefhebbers. De wash helpt effectief bij het tegengaan van lichaamsacne en bacteriën en vermindert huidirritatie.

Naturally Soft Body Lotion is een perfecte aanvulling op Naturally Clean Body Wash en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Deze nieuwe, sterk hydraterende lotion heeft dezelfde frisse citrusgeur en acht essentiële oliën om de huid te verzachten. Natriumhyaluronaat houdt vocht vast door een beschermende lipidebarrière toe te voegen. Het bevat ontstekingsremmende en anti-microbiële ingrediënten.

MiniLift- Liftend

€ 95,00

MiniLift- Liftend

€ 95,00

 

MiniLift Lifting Cream bevat een soja proteïne extract dat een onmiddellijk en duidelijk voelbaar liftend effect geeft en de huid bovendien zachter en gladder laat aanvoelen. Bovendien helpt MiniLifting Cream ook nog de synthese van de zes belangrijkste bouwstenen van de huidmatrix te verhogen.

MiniLift Lifting Serum is een universeel serum als aanvullende verzorging van gezicht en hals. Het bevat naast Aloë Vera ook een soja proteïne extract dat een onmiddellijk en duidelijk voelbaar liftend effect heeft en de huid bovendien zachter en gladder laat aanvoelen.