New: Its diode ice laser 3 wave pro beauty/Medical nu met FaC systeem.

 

100% PIJNLOOS EN OM DE 3 WEKEN LASEREN

 

 

ERVAAR HET ZELF TIJDENS EEN BEHANDELING

 

Boek vandaag nog jouw behandeling en zeg gedag tegen ongewenste haartjes.

 

100% PIJNLOOS EN SUPER SNEL KLAAR

 

 

DE SNELSTE BEHANDELTIJDEN VAN NEDERLAND

 

 

 

 

 

Ontdek de its Diode Ice Laser 3 Wave Beauty/Medical Pro. Verbluffend snelle resultaten, verbeterde efficiëntie en uiterste precisie voor zowel medische als esthetische toepassingen.

 

 

 • Comfortabel gevoel: 100% pijnloos
 • Wij ontharen: Donkere haren, blonde haren, lichtblonde haartjes en donsharen
 • FAC systeem: Dit krachtige laserlicht is zo ontwikkeld en afgesteld dat het alleen wordt opgenomen door het pigment van het haar

 

 

 

ALLES WAT JE MOET WETEN

VOORZORG EN NAZORG.

Hoe lang duurt het voordat het haar uitvalt na een laser behandeling?

Ongeveer 2 a 3 weken na de laserbehandeling kan de haar met de haarwortel uitvallen.

 

 

Voorzorg:

 

 

 

 • Je moet je 1-2 dagen voor de behandeling glad scheren
 • Één week voor de behandeling niet meer zonnen en/of geen zelfbruiningsmiddelen meer gebruiken. Dit voorkoming van onnodig risico op pigmentverschuivingen
 • Geen make-up of andere cosmetica zoals lotion gebruiken op de dag van de behandeling
 • Geen donkere lingerie of ondergoed aan doen (in verband met hoge mate van lichtabsorptie). Trek witte lingerie of witte ondergoed aan
 • Trek geen strakke kleding aan. Zo voorkomt u eventuele schuring op de behandelde gebieden.

 

 

Nazorg:

 

 

 • Één week voor de behandeling niet meer zonnen en/of geen zelfbruiningsmiddelen meer gebruiken. Dit voorkoming van onnodig risico op pigmentverschuivingen
 • Vanaf dat je begint te ontharen moet je zonnebescherming gebruiken van tenminste factor 30
 • 48 uur na de behandeling geen overmatige warmte door bijvoorbeeld heet douchen, sauna's of bubbelbaden
 • Zijn uw oksels behandeld? Gebruik dan 2 dagen geen deodorant. Indien u dit wel wilt, is er is de salon een speciale deodorant te koop.
 • U mag nieuwe haargroei afscheren of knippen. Niet harsen, epileren of een Epilady gebruiken
 • Veel water drinken. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen
 • Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zon gedrag gebruik van zelfbruiningsmiddelen voor elke behandeling door aan de behandelaar

 

Veelgestelde vragen.

Hoe bereid ik mij voor op een laserbehandeling?

 • Wanneer u een laserbehandeling voor permanente ontharing ondergaat moet het gebied een of twee dagen voor de behandeling glad geschoren worden. Ook is het belangrijk dat u het te behandelen gebied vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer epileert, wakst, harst, onthaart met crème of bleekt.
 • Wanneer u een laserbehandeling ondergaat is het belangrijk dat u niet recentelijk in de zon of onder de zonnebank geweest bent. Wij houden een periode van een week voor de behandeling en een week na de behandeling aan voordat u weer gelaserd mag worden als u een zongebruinde huid heeft.

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

Gemiddeld zijn er tussen de 6 tot 12 behandelingen nodig. Er is geen standaard aantal behandelingen: ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is namelijk anders en wij geloven in een persoonlijke benadering.

 • Dit hangt af van uw persoonlijke haargroeicyclus. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om een gebied permanent te ontharen. Er is geen standaard aantal behandelingen .Ieder mens ,iedere huid en iedere haargroei is namelijk anders en wij geloven in een persoonlijke benadering
 • Indien u rood haar heeft, heeft u gemiddeld meer behandelingen nodig dan een persoon met bruin of zwart haar.

Hoe snel groeit haar terug na laseren?

Pas na weken tot maanden groeit er weer een nieuwe haar uit. De laser werkt alleen op de haren die in de groeifase zijn, wat betekend dat per behandelsessie slechts een deel van de haren effectief behandeld wordt. Voor het optimale resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Omdat haren in verschillende fases groeien, kunnen ze niet in een keer worden verwijderd. . De tijdsduur tussen de behandelingen is om de 3 weken.

Hoe lang duurt een behandeling?

De behandelduur is afhankelijk van het te behandelen gebied. bijvoorbeeld bovenlip duurt 5 minuten en gehele benen 15 minuten.

Heeft een laserbehandeling bijwerkingen?

Wanneer u behandeld wordt voor permanente ontharing kan de huid na de behandeling wat rood zijn en warm aanvoelen dit verdwijnt na enkele uren. Verder zijn er geen bijwerkingen.

Kan ik gelaserd worden als ik antibiotica gebruik?

 • Sommige soorten antibiotica maken uw huid gevoelig voor uv-licht. Dit komt vooral voor bij de antibiotica-groep tetracyclines. Ook andere groepen antibiotica kunnen lichtgevoeligheid veroorzaken. Wij raden het daarom af een laserbehandeling te ondergaan terwijl u antibiotica gebruikt.

Kan mijn haarkleur of huidtype behandeld worden?

Met onze laser kan blond, rood, bruin en zwart haar wel behandeld worden alleen zijn er meerdere behandelingen nodig. Alle huidtypes kunnen behandeld worden. Grijze haren zijn niet te behandelen tenzij er nog pigment in de haarwortel zit.

Hoeveel laser behandelingen heb je nodig voor het ontharen?

Uit groot wereldwijd onderzoek is gebleken dat er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig zijn. Maar het is altijd verschillend per persoon. Zo zijn er klanten die na 3 behandelingen al permanent onthaart waren. Maar er zijn ook klanten die meer dan 8 behandelingen nodig hebben gehad dit heeft te maken met de hormoonhuishouding.

Kan er gelazerd worden op een zongebruinde huid?

Ja, ook een zongebruinde huid kan worden behandeld met de its diode ice laser 3 wave Medical/Beauty Pro met FAQ systeem. Dit komt omdat deze lasertechniek zich op effectieve wijze richt op de eiwitten in het haarzakje en niet alleen op het pigment van de huid. U kunt bij its Plasma Lift Nederland ieder jaargetijde behandeld worden.

Let op: het advies is om 7 dagen voor en na de behandeling niet te gaan zonnen, gebruik te maken van een zonnebank of een zelf bruiner aan te brengen. Dit om de huid tot rust te laten komen.

Vanaf welke leeftijd kan er behandeld worden?

Dit kunnen we pas beoordelen bij een intakegesprek. Hierbij is het noodzakelijk dat bij een minderjarige de ouder of verzorger mee komt en hiervoor tekend.

Kan er gelazerd worden tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding??

Nee, schoonheidssalon New Feeling raadt behandelingen tijdens of net na een zwangerschap af. Dit omdat zwangerschapshormonen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Is een laser behandeling veilig?

 • Ja een behandeling met de its diode ice laser 3wave medical/beauty pro met fac systeem is volledig veilig.
 • In tegenstelling tot andere apparaten werkt de its diode ice laser 3 wave Medical/beauty pro werkt met het fac systeem dit is een uiterst compact lichtbron met zeer hoge intensiteit zorgt ervoor dat er dieper tot in de haarzakjes gelaserd wordt. De temperatuur die de laser bereikt wordt als aangenaam ervaren. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd

Hoelang niet douchen na laseren?

Voorkom heet douchen, zwemmen en intens sporten gedurende de eerste 72 uur na de behandeling.